miércoles, 12 de septiembre de 2012

Salvem les Empreses

A Seda hem cregut necessari donar suport a una campanya promoguda per AEBALL:
"Salvem les empreses: la nostra riquesa"on es posi en valor el que és l'empresa i en conseqüència s'intenti evitar el tancament de més empreses.

El proper 21 de setembre, es presentarà oficialment aquesta iniciativa, convidem i encoratgem a empreses i ciutadans que col.laborin i participin.

A l’acte també estan convidats tots els adherits a la Campanya, que ja són més de 5.400, així com les empreses associades a AEBALL / UPMBALL i altres empreses no associades que vulguin recolzar aquesta iniciativa, personalitats del món empresarial i polític relacionades amb l’empresa, alcaldes del territori, i especialment entitats empresarials que vulguin afegir-se a la Campanya.

“Salvem les Empreses” està pensada per sumar, per que cada entitat/empresa pugui fer-la seva des del seu territori, col·laborant per a que els seus s’hi afegeixin.

A l’acte, que tindrà lloc a l’hotel Porta Fira de L’Hospitalet, es farà un anàlisi de la situació actual, amb objectius i descripcions de les accions a realitzar relacionades amb les necessitats i suggeriments aportats pels adherits, que es troben públics a la web de la Campanya.


Més informació sobre la Campanya: www.salvemlesempreses.com
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario